geweven houten rolgordijnen.. natuurlijk mooi!

Onze geweven houten rolgordijnen zijn toepasbaar in veel interieurs, zowel in modern als klassiek zullen zij goed tot hun recht komen. Geweven houten rolgordijnen, ook genoemd wood weave optrek gordijnen zijn gemaakt van zeer dunne houten en bamboe latjes. Deze bamboe latjes zijn aan elkaar geweven tot een geheel en afgewerkt met een bijpassend biesband aan de buiten kanten.
Er zijn diverse soorten hout en bamboe wood weave gordijnen te leveren, zowel in kleur als in houtsoort en houtafmeting.

De bediening is handmatig met trekkoorden in kleur aangepast. Onze Wood Weave blinds zijn van het merk Sunway en ons voordelig huismerk Sunprotect Nr.1.

Nieuw zijn onze Outdoor Blinds van geweven hout merk Sunway welke buiten gemonteerd kunnen worden. Al onze houten zonweringen en raamdecoraties zijn milieu vriendelijk en verkregen door ecologisch verantwoorde houtkap.

Wood Weave geweven hout rolgordijnen Sunway NR 1 bamboe en riet  Luxaflex www.woodweave.nl
Meer houten raambekledingen vindt u op deze special websites

Kiest u voor de rolgordijnen van Protect Sun®.., dan kiest u voor vakmanschap, kwaliteit en service.

Persoonlijk en vriendelijk advies, maken het u gemakkelijker het juiste rolgordijn te kiezen. Deskundig inmeten met de nieuwste digitale-laser meetapparatuur, bij u thuis of op kantoor geeft een perfecte pasvorm. Vakkundige en stofvrije montage door onze eigen opgeleide monteurs, zorgen ervoor dat wij uw huis of kantoor mooi en schoon achterlaten. Bent u op zoek naar deze service, kwaliteit en scherpe prijzen, dan bent u bij Protect Sun® zonwering in Amsterdam aan het juiste adres. In onze actuele showroom ziet u de nieuwste collecties rolgordijnen groot tentoongesteld en volledig werkend hangen.