Japanse wood en Washi rolgordijnen brengen het mystieke oosten bij u in huis.

Exclusief zijn de Japanse Washi rolgordijnen zeer zeker te noemen. Washi rolgordijnen worden gemaakt van Japans moerbeiboom papier. Voorzien van horizontale baleinen van mooie houtsoorten of modern met aluminium baleinen. Deze diffuus transparante Washi rolgordijnen zijn niet alledaags en overal verkrijgbaar. Protect Sun® Amsterdam biedt u een zeer grote collectie aan van deze mooie Washi rolgordijnen van het merk Wood en Washi.

Sunway en Luxaflex staan bekend om kwaliteit, mooie afwerking en altijd vernieuwende collectie Wood en Washi rolgordijnen en paneelgordijnen. Standaard worden de Washi rolgordijnen met losse montage steunen gemonteerd daarbij is de opgerolde Washi stof met baleinen zichtbaar.
Als extra kunnen wij de Washi rolgordijnen voorzien met een montageprofiel voor eenvoudiger montage en soepeler werking. Tot een bepaalde op roldiameter is het Washi rolgordijn ook te bestellen met een gesloten cassette systeem.

U kunt daarbij kiezen uit ketting handbediening of elektrisch met Somfy RTS motor en Telis afstandbediening.

Meer unieke rolgordijnen vindt u op deze special websites

Kiest u voor de rolgordijnen van Protect Sun®.., dan kiest u voor vakmanschap, kwaliteit en service.

Persoonlijk en vriendelijk advies, maken het u gemakkelijker het juiste rolgordijn te kiezen. Deskundig inmeten met de nieuwste digitale-laser meetapparatuur, bij u thuis of op kantoor geeft een perfecte pasvorm. Vakkundige en stofvrije montage door onze eigen opgeleide monteurs, zorgen ervoor dat wij uw huis of kantoor mooi en schoon achterlaten. Bent u op zoek naar deze service, kwaliteit en scherpe prijzen, dan bent u bij Protect Sun® zonwering in Amsterdam aan het juiste adres. In onze actuele showroom ziet u de nieuwste collecties rolgordijnen groot tentoongesteld en volledig werkend hangen.